Volg ons op Facebook

Workshops
/// Workshops - "Schilderen bij Zita"


Iets te vieren? Een dag met familie, vrienden, vereniging of collega’s? Kinderfeestje? Denk eens aan een workshop schilderen.

Je kunt een mooi verpakte cadeaubon bestellen. Stuur een mail naar Zita via contact op deze site en vraag om meer informatie die we graag verstrekken.

Prijzen Informatie
€25,- Dit is 1 les, een dagdeel (2,5 uur) afspraak in overleg. De ochtend, middag of avond. Het thema kunnen we van tevoren kiezen.
€35,- Dit is een dag van 10.00 uur tot 15.30 uur. Meerprijs voor een groot doek en gebruik van pasta's in overleg. Met eenvoudige lunch.
€45,- Dit is een dag van 10.00 uur tot 15.30 uur. Meerprijs voor een groot doek en gebruik van pasta's in overleg. Met luxe lunch en hapje en drankje tussendoor.
€95,- Dit is voor 5 cursus-dagdelen. 5 Ochtenden, 5 middagen of 5 avonden.
€10,- Kinderfeestje: Bedrag per kind voor het maken van een schilderij aan de hand van een thema. U kunt eventueel zelf voor versnaperingen zorgen.
€12,50 Kinderfeestje: Bedrag per kind voor het maken van een schilderij aan de hand van een thema. Inclusief versnaperingen en drinken./// Foto's Workshops


Workshop van De Innerwheel in november 2016


Workshop met het thema: lievelingsdieren, van drie vriendinnen.

Copyright 2014 Schilderen by Zita. Website made by Huzen Design